EURA DONER POLSKA Sp. z o.o.

producent oryginalnego kebaba

Get Adobe Flash player

Produkcja Kebaba w naszej firmie odbywa się w nowo wybudowanym zakładzie w Lipinkach Łużyckich, odpowiadającym najwyższym standardom europejskim pod względem projektu technologicznego hali produkcyjnej , materiałów jej wykonania oraz wyposażenia.
Produkty nasze są zamrażane metodą szokową w temperaturze minus 40 stopni, oraz produkowane i przechowywane w odpowiednich temperaturach, co gwarantuje ich wysoką jakość i świeżość. Maszyny i urządzenia, które służą nam do produkcji są nowoczesne i pochodzą od najlepszych polskich producentów w tej branży.
Mięsa wykorzystywane do produkcji pochodzą wyłącznie z Polski i kupowane są tylko u dostawców sprawdzonych i dopuszczonych przez Głównego Lekarza Weterynarii. W produkcji naszej przestrzegamy ściśle określonych receptur i zwyczajów kuchni tureckiej.
Zakład nasz znajduje się pod stałą kontrolą Lekarza Weterynarii, oraz posiada wdrożony system HACCP, co sprawia, że nasze produkty spełniają najwyższe standardy europejskie i otrzymały dopuszczenie na rynki unijne.